onsdag 13. juli 2011

En internasjonal festival fortjener en internasjonal blogg!

Global Future er talentmobilisering av høyt utdannede kvinner og menn med flerkulturell bakgrunn og norskkunnskaper til relevante stillinger ,og på sikt lederstillinger og styreverv. Global Future skal øke virksomhetenes tilgang på høyt kvalifisert arbeidskraft og øke mangfoldet i arbeid- og næringslivet.
Festivaldirektør Hilde Bjørkum
Foto: Anne Margrete Alværn
Global Future i Sogn og Fjordane har 23 deltakere fra hele verden spredt over hele fylket. I løpet av programmets varighet på 1 år tar deltakerne kurs i styrekompetanse fra BI, de bygger nettverk og de gjennomfører personlig lederutvikling i regi av AFF – i tillegg til at de får sin egen mentor.

Direktør for Førdefestivalen Hilde Bjørkum er mentor for èn av deltakerne. Da direktøren med stab kom og presenterte organisasjonen og festivalen på en Global Future samling kom ideèn om å også gjøre bloggen internasjonal.

Den unike kombinasjonen av språk, internasjonal erfaring og høyere utdanning er en av Global Future deltakernes største fordel. Takk til Global Future deltakerne som bidrar, og gir leserne av bloggen i inn-og utland smakebiter fra Førdefestivalens indre liv på rumensk, kinesisk, tangul, ilongo, spansk og norsk. God fornøyelse!
  • Hege Karin Johnson, prosjektleiar NHO Sogn og Fjordane
  • Lazaro Armas, frå Cuba
  • Margaret Anton, frå Moldova
  • Joy Aardalsbakke frå Fillipinane
  • Min Qiong Lin Andenæs, frå Kina

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar